If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще разбера диагнозата в сряда или четвъртък. Вече не знам, какво да си мисля и за колко пари да се настроя... Определено основният ремонт е по-добре, но не знам колко ще ми поискат.
Смотан датчик за маслото, как може да не светне???
в случая бих си направил моя поне ще знам какво карам.на 2 коли така съм правил ремонт. едната я имах 5год Астра като на куките 2500лв дадох в Аксон малко часпром беше работата много бях дскапал мотора а дизел беше после 5 год никви грижи. другото беше Мазда там за пари не ща да говоря че като се сетя ми става лошо след ремонта я продадох на мига въпреки че пак познати я правиха и ми казваха карай я..тези дето я купиха до ден днешен я карат и ме благославят че не се чупела по мотора
та намери си твой хора дето и имаш доверие да ти направят твоя мотор.
Приятел.... свържи се с накои дето вкарва коли и ще ти докара за 800 лв двигател от италия! На един приятел му издуха ЖТД 1,9 та трябваше да го смени и тук един човек му докара от швеицария за 1000 лв и при негови хора за още 200-тина лв му напраиха колата се едно не е било нищо!Мотора беше като нов !!!!!!! та камоли за ТС 2500.......... Без коментар за тая цена!!!
Преди да се види твоя - какво му е ... няма кой да ти каже колко ще струва.. До тогава каквото и да си говорим... само си проветряваме устите /тренираме пръстите/...
И на мен ми е много, много интересно как е станало това.... особено защо не ти е светнала никаква индикация....
Иначе ако се стигне до ремонт - лично аз бих го правил само в Ванто! Освен това че има гаранция имам вече и 2 ремонта там. Механиците на които имам доверие за това са Тони и Румен. И другите момчета са много кадърни, но за това лично /както и за диагностиката защо се е стигнало до тук/ бих предпочел те да са основни участници.
По телефона ми каза къде е правена преди колата. За момента съветвам да не се споменава тука, но ако се намери издънка ... определено ще е добре да се ... "вдигне завесата"
2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Абсолютно ти казвам, че никаква индикация нямаше. Да не говорим, че това се случва с висока скорост, кара жена ми, нищо не се индикира на таблото (shit).
Както и да е, ще говоря с Vantotrade, да ми кажат защо не е светнала лампата. Едно нещо, като не свети и ти разчиташ, че работи нали? Например еърбега - трябва ли всеки път да разглобявам колата, за да съм сигурен, че работи.
chandra
добре де от каде е избило това масло
да не ти се е отворила пробката
щотото ако е от то се излива за момент
и да ти светне да ти кажа няма да има кои знае каква разлика
ама така и не разбрах от каде се е изляло
аиде пич дано се разминеш с по малко пара
Много интересно ми стана как го е издухал този дизел. За първи път чувам
Прегрял го е маи и буталата бяха задрали леко.... Казаха му нови бутала и пренабиване ли там хунинговане на цилиндрите плюс лагерите по коляновия вал.Нещо маи по клапаните там повдигаи ли незнам кви беше..... абе с една дума го беше карал без антифриз ![/list][/quote]
Comment